DSC_0093Trots zijn wij op de deskundige vakmensen die wij in huis hebben. Als je bij Lomans werkt, ben je bevlogen, betrokken, enthousiast en werk je klantgericht samen met je collega’s om de klant te ontzorgen om zo een betrouwbaar eindresultaat aan te leveren.

Wij zijn in de kern een op samenwerken gerichte organisatie waarin onze mensen het beste uit zichzelf en uit elkaar halen. Lomans is een installatiebedrijf waar de mensen respect voor zichzelf en elkaar combineren met ambitie en persoonlijke ontwikkeling, in een klantgerichte sfeer.

Hoofdmonteur Lars AdemaBen jij die enthousiaste persoon die op bevlogen en betrokken wijze een bijdrage wil leveren aan ons team van betrouwbare en verantwoordelijke vakmensen? Ben jij ambitieus, gedreven en werk je graag samen om de klant in zijn/haar wensen te voorzien? Hou je van een no-nonsens bedrijfscultuur waarin men elkaar gevraagd en ongevraagd feedback geeft? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

 

Wil jij op een informele manier kennis met ons maken? Op 7 december aanstaande organiseren wij een kennismakingsevent voor monteurs & servicetechnici. Meld je hier aan.

 

Vacatures

Young Professional Meet & Regeltechniek

Voor onze vestiging in Amersfoort zijn wij op zoek naar een Young Professional Meet & Regeltechniek. Heb jij een afgeronde HBO opleiding richting Industriële Automatisering, ICT of besturingstechniek en wil jij je graag verder ontwikkelen in automatisering op gebied van klimaat en licht. Dan zijn wij op zoek naar jou.

Service monteur E Brandmeldinstallaties (BMI)

Voor onze vestiging in Amersfoort, zijn wij op zoek naar een service monteur E brandmeldinstallaties. Ben jij in het bezit van de juiste diploma's en heb je enkele jaren ervaring in de installatiebranche, dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet.

Service monteurs E & W

Voor onze vestiging in Amersfoort zijn wij op zoek naar service monteurs / technici E & W. Zorg jij ervoor dat de installaties bij onze klanten optimaal functioneren? Wellicht kom jij ons beheer & onderhoud team binnenkort versterken.

Projectcoördinator W Beheer & Onderhoud

Voor onze vestiging in Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een projectcoördinator W Beheer & Onderhoud. Ben jij organisatorisch sterk en kan je goed omgaan met deadlines? Dan komen we graag in contact met jou.

Servicetechnicus W

Wij zijn voor onze vestiging in Amersfoort op zoek naar een ervaren servicetechnicus W. Je kunt geheel zelfstandig onderhoud uitvoeren en storingen oplossen, je bent flexibel ingesteld en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.

Servicetechnicus E

Wij zijn voor onze vestiging in Amersfoort op zoek naar een ervaren servicetechnicus E. Kun jij geheel zelfstandig onderhoud uitvoeren en storingen oplossen, ben jij flexibel ingesteld en beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden? Dan komen wij graag in contact met jou.

Monteur W

Voor de vestigingen in Amersfoort en Capelle zijn wij op zoek naar enthousiaste werktuigbouwkundige monteurs, met zowel ervaring op nieuwbouw als renovatieprojecten. Buiten een flexibele instelling, kun je goed zelfstandig werken en ben je een voorbeeld voor de leerling monteurs. Spreekt dit je aan, dan zien wij je reactie graag verschijnen.

Projectcoördinator E utiliteit

Voor onze vestiging in Capelle zijn wij op zoek naar een projectcoördinator E die ons team komt versterken. Ben jij klantgericht ingesteld en kan je goed met deadlines omgaan? Dan komen we graag in contact met jou.

Lomans