DSC_0093Trots zijn wij op de deskundige vakmensen die wij in huis hebben. Als je bij Lomans werkt, ben je bevlogen, betrokken, enthousiast en werk je klantgericht samen met je collega’s om de klant te ontzorgen om zo een betrouwbaar eindresultaat aan te leveren.

Wij zijn in de kern een op samenwerken gerichte organisatie waarin onze mensen het beste uit zichzelf en uit elkaar halen. Lomans is een installatiebedrijf waar de mensen respect voor zichzelf en elkaar combineren met ambitie en persoonlijke ontwikkeling, in een klantgerichte sfeer.

Hoofdmonteur Lars AdemaBen jij die enthousiaste persoon die op bevlogen en betrokken wijze een bijdrage wil leveren aan ons team van betrouwbare en verantwoordelijke vakmensen? Ben jij ambitieus, gedreven en werk je graag samen om de klant in zijn/haar wensen te voorzien? Hou je van een no-nonsens bedrijfscultuur waarin men elkaar gevraagd en ongevraagd feedback geeft? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

 

 

Vacatures

Servicemonteur E brandmeld- en beveiligingsinstallaties

Voor onze vestiging in Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een service monteur E brandmeld- en beveiligingsinstallaties. Ben jij in het bezit van de juiste diploma's en heb je enkele jaren ervaring in de installatiebranche, dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet.

(Service)monteur retail/winkeltransformaties

Voor onze vestiging in Amersfoort zijn wij op zoek naar een (service)monteur retail/winkeltransformaties. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor de complete verbouwing van een winkel. Ben jij flexibel ingesteld en heb je ervaring in de installatiebranche? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Calculator Brandmeld- en Beveiliging

Voor onze vestiging in Amersfoort zijn wij op zoek naar een Calculator Brandmeld- en Beveiliging. Voorzie jij de klant van nauwkeurige berekeningen houd je je graag bezig met intelligente technieken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Service monteur E Brandmeldinstallaties (BMI)

Voor onze vestiging in Amersfoort, zijn wij op zoek naar een service monteur E brandmeldinstallaties. Ben jij in het bezit van de juiste diploma's en heb je enkele jaren ervaring in de installatiebranche, dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet.

Service monteurs E & W

Voor onze vestiging in Amersfoort zijn wij op zoek naar service monteurs / technici E & W. Zorg jij ervoor dat de installaties bij onze klanten optimaal functioneren? Wellicht kom jij ons beheer & onderhoud team binnenkort versterken.

Leerling monteur

Wil jij werken en geld verdienen? Start je carrière bij ons als leerling monteur en doe werkervaring op onder begeleiding van onze deskundige vakmensen.

Projectleider W

Voor onze vestiging in Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een projectleider W. Samen met jouw team zorg je ervoor dat de projecten optimaal verlopen en de projectdoelstellingen worden behaald. Beschik jij over de juiste ervaring en ben jij in staat de afdeling verder op te bouwen? Dan horen we graag van je.

Commercieel tekstschrijver

Voor onze vestiging in Amersfoort zijn wij op zoek naar een commercieel tekstschrijver. Ben jij een kei in Nederlands en schrijf jij het winnende plan waarmee we de opdracht krijgen? Dan zien we jouw reactie graag tegemoet.

BIM-Modelleur werktuigbouw

Voor onze vestiging in Amersfoort zijn wij op zoek naar een BIM-Modelleur werktuigbouw. Ben jij topspeler in de digitale transitie van bouwen & installeren? Dan komen we graag in contact met jou.

Projectcoördinator Brandmeldinstallaties

Voor onze vestiging in Amersfoort zijn wij op zoek naar een projectcoördinator brandmeldinstallaties. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het coördineren van alle werkzaamheden binnen het team zodat de uitvoering op rolletjes loopt. Ben jij de juiste persoon voor deze rol? Neem dan contact met ons op.

KAM-coördinator

Voor onze vestiging in Amersfoort zijn wij op zoek naar een KAM-coördinator. In deze rol ga je aan de slag met verbetering van processen en kwaliteit en de veiligheid van onze mensen. Is deze functie jou op het lijf geschreven? Dan komen we graag in contact met jou.

Monteur W

Voor de vestigingen in Amersfoort en Capelle zijn wij op zoek naar enthousiaste werktuigbouwkundige monteurs, met zowel ervaring op nieuwbouw als renovatieprojecten. Buiten een flexibele instelling, kun je goed zelfstandig werken en ben je een voorbeeld voor de leerling monteurs. Spreekt dit je aan, dan zien wij je reactie graag verschijnen.

Lomans