lomans werken bij
Stage / BBL trajecten

Leren en werken combineren tijdens een stage of leertraject? We gaan graag met jou in gesprek over jouw mogelijkheden bij Lomans. Meer weten?

Open sollicitatie

Zit jouw vacature er niet bij? Ben je geïnteresseerd in een verkennend gesprek over eventuele mogelijkheden bij Lomans? Stuur je CV en motivatie en dan nodigen wij je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Vaak zijn er veel meer mogelijkheden dan in één vacature te gieten is.

Werken bij Lomans

Werken bij Lomans is werken in een Prettig & Professioneel familiebedrijf dat 100 jaar bestaat. Wij zijn trots op onze deskundige vakmensen die met elkaar betrokken, betrouwbaar en bevlogen aan de mooiste projecten werken. De klant is onze koning en ons werk is onze reclame. Wij adviseren, installeren en onderhouden door een persoonlijke aanpak en maatwerk bij ieder project. Duurzaamheid en toekomstbestendigheid vormen daarbij de rode draad. Met elkaar bouwen we samen aan morgen en dat doen we met heel veel plezier. Ben jij die enthousiaste persoon die op bevlogen en betrokken wijze een bijdrage wil leveren aan ons team van betrouwbare en verantwoordelijke vakmensen? Ben jij ambitieus, gedreven en werk je graag samen om de klant in zijn/haar wensen te voorzien? Hou je van een no-nonsens bedrijfscultuur waarin men elkaar gevraagd en ongevraagd feedback geeft? Dan horen we graag van je!

Bekijk de Academy
Typisch Lomans

Wij hebben alle specialismen onder één dak; elektrotechniek, werktuigbouw en intelligente technieken en onze markt reikt zich tot alle soorten gebouwen. Onze focus ligt op de lange en dus duurzame termijn. Wij zijn thuis in alle fases van het bouwproces; van de ontwerptafel tot en met het beheer & onderhoud. We denken graag mee vanaf het begin van het bouwproces over het ontwikkelen en uitvoeren van duurzame, energiezuinige, innovatieve en creatieve oplossingen. Dit doen wij in de utiliteit, industrie en retail. Bekijk hier onze projecten.
Lomans is een familiebedrijf en koestert waarden en normen. Wij werken aan een Professioneel lerende Organisatie waarin we elke dag een beetje beter worden. Belangrijk is dat wij elkaar aanspreken op positief gedrag en elkaar feedback geven, hiervoor hebben wij de Kampioensmentaliteit! Het moet goed voelen om bij Lomans te werken, omdat wij met elkaar een omgeving maken waar we het beste uit onszelf én uit elkaar halen. Dit doen we door oog voor elkaar te hebben en door ons Fit & Vitaal programma. Want wij weten dat dit alles veel werkplezier brengt en dat dit ook het beste resultaat voor de klant oplevert. Daar gaan wij voor!

  • Breed opleidingsaanbod
  • Fit en vitaal programma
  • Een gezellige bar voor een wekelijkse afsluiting
  • Goede pensioenopbouw en voldoende vakantiedagen
Lomans