DSC_0093Trots zijn wij op de deskundige vakmensen die wij in huis hebben. Als je bij Lomans werkt, ben je bevlogen, betrokken, enthousiast en werk je klantgericht samen met je collega’s om de klant te ontzorgen om zo een betrouwbaar eindresultaat aan te leveren.

Wij zijn in de kern een op samenwerken gerichte organisatie waarin onze mensen het beste uit zichzelf en uit elkaar halen. Lomans is een installatiebedrijf waar de mensen respect voor zichzelf en elkaar combineren met ambitie en persoonlijke ontwikkeling, in een klantgerichte sfeer.

Hoofdmonteur Lars AdemaBen jij die enthousiaste persoon die op bevlogen en betrokken wijze een bijdrage wil leveren aan ons team van betrouwbare en verantwoordelijke vakmensen? Ben jij ambitieus, gedreven en werk je graag samen om de klant in zijn/haar wensen te voorzien? Hou je van een no-nonsens bedrijfscultuur waarin men elkaar gevraagd en ongevraagd feedback geeft? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

 

Vacatures

Vacature: Service-/Projectcoördinator zwakstroom/beveiliging

Voor onze vestiging in Amersfoort zijn wij op zoek naar een service-/Projectcoördinator zwakstroom/beveiliging die ons team komt versterken. Ben jij klantgericht ingesteld en kan je goed wisselen van werkzaamheden? Dan komen we graag in contact met jou.

Vacature: Engineer/Tekenaar W

Wij zijn voor onze vestiging in Capelle op zoek naar een engineer/tekenaar. Heb jij relevante werkervaring in de installatiebranche op gebied van werktuigbouwkundige installaties? Ben jij als persoon communicatief vaardig en kun je “out of the box” denken? Dan komen we graag in gesprek met jou.

Vacature: Young Professional Meet & Regeltechniek

Voor onze vestiging in Amersfoort zijn wij op zoek naar een Young Professional Meet & Regeltechniek. Heb jij een afgeronde HBO opleiding richting Industriële Automatisering, ICT of besturingstechniek en wil jij je graag verder ontwikkelen in automatisering op gebied van klimaat en licht. Dan zijn wij op zoek naar jou.

Vacature: Service monteur E Brandmeldinstallaties (BMI)

Voor onze vestiging in Amersfoort, zijn wij op zoek naar een service monteur E brandmeldinstallaties. Ben jij in het bezit van de juiste diploma's en heb je enkele jaren ervaring in de installatiebranche, dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet.

Vacature: Monteur W

Voor de vestigingen in Amersfoort en Capelle zijn wij op zoek naar enthousiaste werktuigbouwkundige monteurs, met zowel ervaring op nieuwbouw als renovatieprojecten. Buiten een flexibele instelling, kun je goed zelfstandig werken en ben je een voorbeeld voor de leerling monteurs. Spreekt dit je aan, dan zien wij je reactie graag verschijnen.

Vacature: Projectcoördinator E

Voor onze vestiging in Capelle zijn wij op zoek naar een projectcoördinator E die ons team komt versterken. Ben jij klantgericht ingesteld en kan je goed met deadlines omgaan? Dan komen we graag in contact met jou.

Vacature: Monteur Meet & Regeltechniek

Voor onze vestiging in Amersfoort zijn wij op zoek naar een monteur meet & regeltechniek. Heb jij enkele jaren werkervaring in de installatiebranche op gebied van meet- & regelinstallaties en kan je goed zelfstandig en in teamverband werken? Dan zien we je reactie graag tegemoet.

Vacature: Projectcoördinator E / Procesbewaker

Wij zijn per direct op zoek naar een Projectcoördinator E / Procesbewaker voor de vestiging Capelle. Heb jij al een aantal jaren ervaring in de werkvoorbereiding, ben jij procesmatig sterk en kun je goed omgaan met deadlines? Dan komen wij graag in gesprek met jou!

Vacature: Stage Marketing & Communicatie

Voor versterking van ons marketingteam zijn wij op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) marketing & communicatie. Ben jij een echte creatieveling en beschik je over een vlotte pen dan komen we graag in contact met jou.

Vacature: Service monteur beveiliging

Voor onze vestiging in Amersfoort zijn wij op zoek naar een service monteur beveiliging. Heb jij enkele jaren werkervaring in de installatiebranche op gebied zwakstroom en geef jij de klant graag de best mogelijke service? Dan komen we graag in gesprek met jou.

Lomans