Sluiten

Smart buildings

Het leveren van de juiste technieken om even slimme als duurzame gebouwen te faciliteren, zien wij bij Lomans als één van onze belangrijkste verantwoordelijkheden. Bovendien vragen de huidige en toekomstige wettelijke eisen (waaronder de informatieplicht energiebesparing) om slimme gebouwen en inzicht in energiestromen. Op basis van advies op maat helpen wij u met een geïntegreerde oplossing aan een intelligent gebouw dat energiezuinig, veilig en comfortabel vanuit één platform te bedienen is. Meer informatie over de mogelijkheden van Smart Buildings? Download onze whitepaper of neem contact op om uw pand of vraagstuk persoonlijk te bespreken.

Slim samenwerken aan comfortabele, veilige en duurzame gebouwen

Intelligente technieken bevatten een grote verscheidenheid aan toepassingen om een gebouw efficiënt te beveiligen, revitaliseren, verduurzamen en zodoende energie te besparen. Onze experts en klantenteams binnen de discipline Smart Buildings zijn verantwoordelijk voor het optimaal laten functioneren én samenwerken van geïntegreerde oplossingen. Lomans zorgt ervoor dat deze systemen even betrouwbaar als gebruiksvriendelijk geïnstalleerd worden. Wel zo comfortabel.

Maak kennis met onze

Diensten op het gebied van Smart Buildings

Onze projecten

Smart Buildings in de praktijk

Gemeentehuis Zuidplas

Elektrotechniek

ITO-Toren

Elektrotechniek

Totaalinstallateur, dat merk je

Ontdek ook onze andere expertises

Als totaalinstallateur hebben we een prachtig en innovatief vak dat invloed heeft op de manier waarop mensen hun omgeving ervaren. Nu en in de toekomst. Zo staan we vandaag samen in contact met morgen. Ontdek nu onze andere expertises en het dienstenpakket dat daarbij komt kijken. En wilt u ons en onze werkwijze beter leren kennen? Wij vertellen u graag alles Over Lomans.