Sluiten

Werktuigkunde

Werktuigkunde is een expertise die wij bij Lomans al tientallen jaren als geen ander beheersen. Met onze altijd actuele technische kennis kunnen wij u op maat ontzorgen bij de realisatie van uw werktuigkundige installaties. Vanaf het advies, via de ontwerptafel tot en met de uitvoering en het beheer & onderhoud. Neem nu contact op om de juiste oplossing voor uw werktuigkundig vraagstuk te bespreken.

Meer informatie?

Duurzame en energiezuinige werktuigbouwkundige installaties

De technische ontwikkelingen gaan in een rap tempo. Er zijn steeds meer eigentijdse installaties, oplossingen en technieken om energiezuinige gebouwen en duurzame omgevingen te creƫren. Bij Lomans volgen wij deze ontwikkelingen op de voet en zorgen onze klantenteams dat we opdrachtgevers de meest eigentijdse en toekomstbestendige oplossingen kunnen bieden. Zo bent u verzekerd van de best passende werktuigkundige installaties bij uw eisen- en wensenpakket.

Verschillende disciplines

Werktuigkunde op maat

Onze projecten

Werktuigkunde in de praktijk

NS onderhoudsbedrijf Watergraafsmeer

Elektrotechniek

Metropolitan

Elektrotechniek

Totaalinstallateur, dat merk je

Ontdek ook onze andere expertises

Als totaalinstallateur hebben we een prachtig en innovatief vak dat invloed heeft op de manier waarop mensen hun omgeving ervaren. Nu en in de toekomst. Zo staan we vandaag samen in contact met morgen. Ontdek nu onze andere expertises en het dienstenpakket dat daarbij komt kijken. En wilt u ons en onze werkwijze beter leren kennen? Wij vertellen u graag alles Over Lomans.

Stel direct uw vraag!

Neem contact op met:
Henk van Ravenhorst
Adviseur