Sluiten

Glasvezelbackbone bekabeling en datanetwerken

Lomans adviseert, ontwerpt, installeert en onderhoudt alle mogelijke glasvezelbackbone bekabeling en datanetwerken op maat. Onze specialisten hebben altijd een technische oplossing voor uw functionele wensen op het gebied van IT. Ook zorgen wij voor de certificering en meetrapporten van alle aangelegde bekabeling. Wat wilt u nog meer?! Vertel het ons tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek om uw vraagstuk persoonlijk te bespreken.

Meer informatie?

Wand- en kabelgoten voor uw gebouwbekabeling

Bij Lomans staan wij voor de kwaliteit van ons werk en daarom werken wij alleen met hoogwaardige producten bij de aanleg en installatie van uw infrastructuur. Naast het ontwerpen en installeren van nieuwe bekabelingsnetwerken, kun u ons ook inschakelen voor het vernieuwen of uitbreiden van uw bestaande netwerk. Als totaalinstallateur zorgen wij uiteraard ook voor een nette verwerking van alle wand- en kabelgoten.

Beheer & onderhoud voor uw gebouwbekabeling/goten

Hoeveel onderhoud heeft de gebouwbekabeling nodig? Zit daar veel verschil in tussen vast of draadloos? In hoeverre heeft u behoefte aan een eenvoudige of complexe infrastructuur? Onze adviseurs hebben de specialistische kennis van omgevingen, en ervaring met alle soorten installaties in huis om met u mee te denken. Na ons advies op maat, het ontwerp en de uitvoering, zorgt Lomans, indien gewenst, ook voor het beheer en onderhoud van uw infrastructuur.

Vragen over gebouwbekabeling & goten?

Neem contact op met:
John Weitz
Adviseur