Sluiten

Verlichtingsinstallaties

De juiste toepassing van licht heeft veel invloed op de gebruiker en leefbaarheid van een ruimte. Daarom ontwerpen wij onze verlichtingsinstallaties op maat. Verlichting bepaalt namelijk niet alleen de sfeer en uitstraling, maar is ook van grote invloed op de (mentale) gezondheid van de gebruiker. Onder alle omstandigheden moet de eindgebruiker zich comfortabel voelen in het gekozen lichtontwerp. Geïnteresseerd in een op maat ontworpen verlichtingsinstallaties? Neem direct contact op.

Meer informatie?

Lichtexperts

De juiste verlichting in een pand bepaalt in hoge mate de sfeer en draagt tegelijk bij aan een optimale leefbaarheid in de verschillende ruimtes. Bij Lomans hebben wij lichtexperts in dienst die gespecialiseerd zijn in de uitwerking van verlichting op bijvoorbeeld uw medewerkers of de bewoners van een pand. Zij zorgen ervoor dat er altijd een lichtplan op maat wordt ontworpen, waarmee een omgeving wordt gecreëerd waar men zich comfortabel en op zijn of haar plek voelt.

Led’s work together

Ledverlichting geldt bij ons als de norm bij het ontwerpen van een lichtplan en bij de keuze van verlichtingsinstallaties. Dankzij het lage energieverbruik en de lange levensduur is deze verlichting een even kostenbesparende als duurzame oplossing. In vergelijking met de meer traditionele verlichting biedt ledverlichting verschillende voordelen:

  • Energiezuinig en kostenbesparend
  • Duurzame keus, met een lange(re) levensduur
  • Minimale warmteontwikkeling

Voor meer informatie over ledverlichting, de investering en terugverdienperiode neem je hieronder contact op met één van onze collega lichtexperts. Hij helpt u graag verder.

Heeft u vragen over verlichtingsinstallaties?

Neem contact op met:
John Weitz
Adviseur