Sluiten

Onze expertises

Zoals het een professionele en toekomstgerichte totaalinstallateur betaamt, beschikken wij over alle expertises om u te kunnen ontzorgen bij de installaties in uw pand(en).  Ontdek onze expertises en het dienstenaanbod dat daarbij komt kijken, of neem contact op om uw vraagstuk te bespreken.

Uw uitdaging, onze expertises

Met toegewijde klantenteams verzorgen wij het totale installatietechnische traject.  Van advies, ontwerp en uitvoering, tot en met het beheer en onderhoud. Bij alle uitdagingen vormen uw wensen en de behoeften van de gebruikers van het pand het uitgangspunt. Meer weten over onze klantenteams en manier van samenwerken? Ontdek dan nu onze unieke werkwijze.

Totaalinstallateur in de praktijk

Onze projecten

NS onderhoudsbedrijf Watergraafsmeer

Elektrotechniek

Lomans leeft mee

Samen naar een duurzame toekomst

Onze toekomstvisie is helder; we bouwen aan morgen. Daarbij is aandacht voor mens en milieu het uitgangspunt. We hebben alle kennis en kunde in huis om de panden van onze opdrachtgevers zo toekomstbestendig, duurzaam en comfortabel mogelijk te maken en te onderhouden. Onze dochteronderneming; De Groene Jongens, is gespecialiseerd in duurzaamheidsadvies en loopt voorop op het gebied van circulair bouwen. Door veelvuldig met hen samen te werken helpen wij de wereld van installatietechniek een duurzaam handje en laten we onze vingerafdruk achter op de toekomst.

Wij zijn Lomans

Bij Lomans vinden wij al ruim 100 jaar dat sociale omgevingen goed voor elkaar horen te zijn. Moeten kloppen. Daarom werken wij met hart voor mensen en passie voor ons vak, samen aan de woon-, werk- en leefomgevingen van vandaag en een aangenaam klimaat voor morgen. Dat voel je, die aandacht merk je. Wat wij installeren, willen wij ook optimaal laten presteren! Dáár gaat ons hart sneller van kloppen.