Sluiten

Lomans Academy

Op de Lomans Academy leer je werkend alle ins & outs van het vak om woon-, werk- en leefomgevingen optimaal te helpen functioneren en presteren. Dé plek om je vandaag te ontwikkelen, tot de totaalinstallateur van morgen. En overmorgen. Jij bent de toekomst, van het vak. Van hoed en helm naar held. Goed voor elkaar op de Lomans Academy.

Meer informatie?

Leren bij Lomans

Lomans is totaalinstallateur en een familiebedrijf dat al meer dan 100 jaar bestaat. We werken met ruim 350 medewerkers vanuit onze vestigingen in Amersfoort en Capelle aan den IJssel. Vanaf 2020 investeren we volop in het opleiden van de toekomstige technische vakmensen door complete opleidingen aan te bieden. Dit doen we in samenwerking met MBO Amersfoort/School voor Techniek. De opleidingen worden geboden in een leerwerk constructie, wat betekent dat je als student vier dagen per week werkt onder begeleiding van een ervaren praktijkbegeleider en je krijgt één dag in de week theorieles. O, en alle opleidingskosten worden door Lomans betaald! Neem voor meer informatie en de voorwaarden contact met ons op of meld je gelijk aan.

Na de opleiding

Heb je de opleiding afgerond en je mbo-niveau 2 of 3 diploma binnen, dan kun je doorgroeien naar mbo niveau 4 of direct aan de slag als vakspecialist binnen de installatietechniek, in zowel kantoor- als montagefuncties. Natuurlijk hopen we dat je je loopbaan doorzet bij Lomans, maar ook bij andere bedrijven zijn er volop mogelijkheden. Binnen Lomans bieden wij onder andere de volgende functiemogelijkheden:

  • (service)monteur E of W
  • BIM-modelleur, tekenaar/engineer
  • Service-, project- of onderhoudscoördinator
  • Smart Buildings specialist

Voor samenwerkingspartners

Waarom een academy? Daarom de Lomans Academy!

Op de arbeidsmarkt is een groeiend tekort aan goed geschoold technisch personeel. Om de opleidingen beter aan te laten sluiten op de behoeftes van het bedrijfsleven, is het belangrijk dat praktijk en theorie zoveel mogelijk op elkaar aansluiten. Bij Lomans voelden we dat het opleiden van jonge mensen in de techniek anders kan en moet. Door het opzetten van een eigen school hebben we meer grip op hoe de toekomstige generatie technici opgeleid wordt. Het doel van de Lomans Academy is om leren weer leuk te maken en jonge technische talenten een mooi toekomstperspectief te bieden.

Vragen over de Lomans Academy?

Neem contact op met:
Briany Breda
Coördinator Lomans Academy