Sluiten

Over ons

Bij Lomans vinden wij al ruim 100 jaar dat sociale omgevingen goed voor elkaar horen te zijn. Moeten kloppen. Daarom werken wij met hart voor mensen en passie voor ons vak, samen aan de woon-, werk- en leefomgevingen van vandaag en een aangenaam klimaat voor morgen. Dat voel je, die aandacht merk je. Wat wij installeren, willen wij ook optimaal laten presteren! Dáár gaat ons hart sneller van kloppen.

Al meer dan een eeuw uw vertrouwde partner in alle onderdelen van installatietechniek

Wij hebben alle specialismen onder één dak; elektrotechniek, werktuigkunde en smart buildings en onze markt reikt zich tot alle soorten gebouwen. Onze focus ligt op de lange en dus duurzame termijn en we zijn thuis in alle fases van het installatieproces. Van de ontwerptafel tot en met het beheer & onderhoud. We denken graag vanaf het begin mee over het ontwikkelen en uitvoeren van duurzame, innovatieve en creatieve oplossingen.

  • De geschiedenis

  • Vandaag sociaal aan het werk

  • De toekomst

  • Met en bij Lomans werken voelt goed

    Prettig & Professioneel; dát is waar we voor staan, én voor gaan! We onderscheiden ons door een persoonlijke aanpak, wat resulteert in maatwerk bij ieder project. Geen vraagstuk is immers hetzelfde. Duurzaamheid en toekomstbestendigheid vormen daarbij de rode draad. Zo bouwen we aan morgen, voor u en de wereld om ons heen. Omdat we samen comfortabele omgevingen mogelijk maken, moet het goed voelen om met en bij Lomans te werken.

    Klant en teams

    Lomans is georganiseerd in klantenteams. Vanuit deze teams hebben we persoonlijke aandacht voor de klant. We werken met één vast contactpersoon die tevens coördinator is tijdens het gehele project. Doordat alle disciplines bij ons in één team zijn ondergebracht zijn er geen onnodige overdrachten tussen afdelingen. Het zorgt er ook voor dat alle installaties en werkzaamheden naadloos op elkaar aansluiten.