Sluiten

Elektrotechniek

Met ruim 100 jaar ervaring in de wereld van elektrotechniek, is het verzorgen van een volledig verzorgde, geïnstalleerde en geïntegreerde elektrotechnische omgeving één van onze expertises. Neem direct contact op om uw vraagstuk persoonlijk te bespreken.

Meer informatie?

Elektrotechnische installaties die optimaal presteren

In combinatie met werktuigkunde legt elektrotechniek het fundament voor de duurzame prestaties van systemen en installaties van onder andere woningbouw, utiliteitsbouw en retail. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • (Nood)verlichting
  • Aansluitingen voor wandcontactdozen
  • Machines
  • Werkplekken
  • Dataverbindingen

Verschillende disciplines

Elektrotechniek op maat

Optimaal functioneren én presteren

Door onze klantgerichte en integrale aanpak zorgen wij er bij Lomans altijd voor dat alle elektrotechnische installaties in uw gebouw optimaal functioneren én presteren. Deskundige en veilige aanleg van slimme en efficiënte installaties, waarbij de systemen in een technisch geïntegreerde oplossing samenwerken en met elkaar communiceren.

Uitgelichte projecten

Elektrotechniek in de praktijk

Metropolitan

Elektrotechniek

Totaalinstallateur, dat merk je

Ontdek ook onze andere expertises

Bij Lomans beschikken wij over alle expertises om opdrachtgevers te kunnen ontzorgen bij de installaties in panden(en). Ontdek nu onze twee andere disciplines en ons onderliggende dienstenaanbod. En wilt u ons en onze werkwijze beter leren kennen? Wij vertellen u graag alles Over Lomans.

Stel direct uw vraag!

Neem contact op met:
John Weitz
Adviseur