Sluiten

Domotica en automatisering

De experts van ons team Smart Buildings verstaan de kunst van het perfect inregelen van uw installaties en gebouwbeheersystemen. Op basis van jarenlange, praktische kennis op het gebied van domotica en meet- en regeltechniek, verzorgen wij de bekabeling van de installaties en de bouw van de regelpanelen. Vervolgens gaan we de installatie inbedrijfstellen en toetsen aan de opgestelde regeltechnische omschrijving of technische omschrijving.  Ook volgen wij innovaties op het gebied van slimme gebouwen en slim onderhoud op de voet en maken proactief testopstellingen van kansrijke innovaties. Neem contact op om uw pand of project te bespreken.

Gebouwbeheersysteem op maat

Met een gebouwbeheersysteem kunnen bijna alle elektrische en werktuigkundige installaties binnen het gebouw centraal, afzonderlijk van elkaar en online aangestuurd worden. Dit levert niet alleen technische kennis en data op, maar ook voordelen op het gebied van gebruiksgemak, comfort, levensduur, efficiënt energiegebruik én, niet geheel onbelangrijk; kostenbesparing. Hoe groot of klein uw bedrijf ook is, een gebouwbeheersysteem dat goed voor elkaar is verdient zich altijd terug.

Intelligent gebouw, slim samenwerken

Het doel van een intelligent gebouw is het optimaliseren van de bedrijfsprocessen op de korte en lange termijn. De basis van uw intelligente gebouw ontstaat bij ons op de tekentafel. Het is dan ook van belang dat wij in een vroegtijdig stadium aan tafel te zitten om rekening te kunnen houden met uw wensen en de behoefte van de eindgebruikers. Productiviteit, leefbaarheid, gezondheid en duurzaamheid staan dan ook centraal bij het ontwerp, dat tevens in staat is om flexibel met het gebouw, uw ambities en nieuwe systemen mee te kunnen bewegen.