Sluiten

Lomans Academy online informatie avond

18 november 2021

Klopt jouw hart voor de techniek? Wil jij door middel van werkend leren je MBO niveau 2,3 of 4 diploma halen? Wacht dan niet langer en meld je aan voor de informatieavond bij de Lomans Academy op 2 december aanstaande!

Wat is de Lomans Academy?

Lomans Totaalinstallateur is in september 2020 gestart met een eigen MBO opleidingsprogramma: De Lomans Academy. Hier biedt Lomans studenten en zij-instromers de kans om binnen onze organisatie een volledig MBO niveau 2 of 3 diploma te behalen in de elektrotechniek of werktuigkunde.

Sinds september 2021 is het ook mogelijk om bij de Lomans Academy een MBO niveau 4 opleiding te volgen. Maar er is meer…

Vanaf september 2022 gaan wij uitbreiden. Wij bieden op dit moment elektrotechniek, installatietechniek en werktuigkunde aan en staat voor 2022 ook Smart Building en Safety & Security op het programma!

Heb jij het goed voor elkaar en klopt jouw hart voor de techniek?

Kom dan naar de informatieavond van de Lomans Academy op 2 december aanstaande. Tijdens deze online avond geven wij jou een echt kijkje in de keuken. Zo komen de praktijkbegeleiders aan het woord, die jou tijdens de opleiding alle ins en outs van het technische vak leren. Ook vertellen de studenten jou alles over hun ervaringen en de opleiding zelf. Maar wij geven je ook concrete inzichten in wat jij kan na jouw opleiding. Lomans bouwt aan morgen en morgen begint bij jou! Jij bent de toekomst van het vak.

Nog even terug naar de opleidingen.

Tijdens de opleidingen krijg je voor vijf dagen per week betaald, waarvan je vier dagen ervaring opdoet in de praktijk en één dag les krijgt. Alle lessen vinden plaats op één van de Lomans vestigingen (Amersfoort of Capelle aan den IJssel), waardoor je in een praktijkomgeving les krijgt en met veel aandacht begeleid wordt. Saaie lesdagen zijn hiermee verleden tijd; Lomans zorgt dat de theoriedagen zoveel mogelijk gecombineerd worden met de praktijk.

De technische vakken worden gegeven door ervaren en gecertificeerde Lomans-docenten. MBO Amersfoort ondersteunt door het verzorgen van onder andere de algemeen vormende- en theorievakken, examineringen en lesprogramma’s. En het mooiste is dat Lomans al jouw opleidingskosten vergoedt!

Maak kennis met het familiebedrijf Lomans, ontdek de mogelijkheden binnen de Lomans Academy voor jou en begin 2022 goed voorbereid! Wij verwelkomen je graag op donderdag 2 december op onze online informatie avond en helpen jou graag een handje het goed voor elkaar te krijgen!

Aanmelden kan via: https://www.lomans.nl/werken-bij/lomans-academy/.

Nog niet uitgelezen? We hebben meer.

Trees for all

CO-compensatie met Trees for all

10 februari 2021

Lomans verlengt samenwerking met Rijkswaterstaat

20 april 2021

2 december 2021

Blog: Lomans in houtbouw

27 januari 2022

NVM Utrecht opgeleverd

15 maart 2022