Sluiten

Een kijkje in de keuken bij Lomans

14 mei 2018

Krijg jij energie van het werken met de nieuwste technieken? Kruip jij graag in de huid van de klant en los jij zijn installatieproblemen op?
Kom dan op donderdag 14 juni aanstaande naar het kennismakingsevent bij Lomans.

Een exclusief en interactief event voor een select aantal technici, zowel voor montage- als kantoorfuncties. Neem een kijkje in de keuken en maak op een informele en vrijblijvende manier kennis met onze activiteiten, medewerkers en cultuur. Daarnaast is het een mooie gelegenheid om je netwerk verder uit te breiden.

Het programma

16.00 – 16.30 uur                              Ontvangst
16.30 – 17.00 uur                              Welkomstwoord en presentatie van de algemeen directeur, Joost den Otter
17.00 – 18.00 uur                              Interactieve activiteit
18.00 – 18.30 uur                              Hapje eten
18.30 – 19.15 uur                              Kennisdeling over innovatie, techniek en klant & markt
19.15 – 20.00 uur                              Borrel in onze eigen kroeg

Wie is Lomans?

Wij hebben alle specialismen onder één dak; elektrotechniek, werktuigbouw en intelligente technieken en onze markt reikt zich tot alle soorten gebouwen. Onze focus ligt op de lange en dus duurzame termijn.

Wij zijn thuis in alle fases van het bouwproces; van de ontwerptafel tot en met het beheer & onderhoud. We denken graag mee vanaf het begin van het bouwproces, over het ontwikkelen en uitvoeren van duurzame, energiezuinige, innovatieve en creatieve oplossingen. Dit doen wij in de verschillende segmenten zoals bijvoorbeeld in de utiliteitsbouw, woningbouw en retail. Bekijk hier onze projecten.

Lomans is een familiebedrijf en koestert waarden en normen. Belangrijk is dat wij elkaar aanspreken op positief gedrag en elkaar feedback geven. Het moet goed voelen om bij Lomans te werken, omdat wij met elkaar een omgeving maken waar we het beste uit onszelf én uit elkaar halen. Daarbij houden wij in ons achterhoofd dat dit ook het beste resultaat voor de klant oplevert! Daar gaan wij voor!

Nog niet uitgelezen? We hebben meer.

Trees for all

CO-compensatie met Trees for all

10 februari 2021

Lomans verlengt samenwerking met Rijkswaterstaat

20 april 2021

Lomans Academy online informatie avond

18 november 2021

2 december 2021

Blog: Lomans in houtbouw

27 januari 2022