Sluiten

Maatregelen rondom het coronavirus (Covid-19)

19 maart 2020

Ons kabinet heeft afgelopen donderdag 12 maart en zondag 15 maart serieuze nieuwe maatregelen genomen met betrekking tot het Coronavirus. Het management team van Lomans heeft vervolgens met een aangescherpt protocol vastgesteld hoe we deze maatregelen binnen Lomans doorvoeren. Opdrachtgevers en bouwpartners hebben een mail ontvangen waarin zij lezen wat dit voor hen betekent.

Gevolgen voor projecten
Ons protocol heeft gevolgen voor de voortgang van onze projecten. In samenspraak met onze partners, de projectleider / contractbeheerder en het management team van Lomans wordt bepaald wat de consequenties zijn voor projecten en servicelocaties. Om het werk veilig en goed op te kunnen leveren worden alle maatregelen in acht genomen, op de bouwlocaties werken we o.a. in (verschillende) shifts en houden we een veilige afstand tussen medewerkers / monteurs. Op deze manier gaan de meeste projecten tot nader order door en houden we controle.

Ons protocol geldt tenminste tot 6 april 2020.

Wij zijn gewoon bereikbaar
In navolging van de richtlijnen werkt een deel van onze collega’s vanuit huis, maar onze bereikbaarheid blijft zoals u van ons gewend bent. Wel worden de face-to-face overleggen tot een absoluut minimum beperkt. Dit betekent dat de communicatie op de bouwlocaties en binnen het (bouw)team anders dan normaal verlopen. Zoveel mogelijk overleggen worden telefonisch of op een andere manier alsnog voortgezet. Hieronder vallen ook de contacten die u heeft met onze projectleider of contractbeheerder; u zult hen de komende weken namelijk zo min mogelijk treffen op uw locatie / de bouwlocatie. Al het contact kan telefonisch, per mail of op een andere manier plaatsvinden. Hier zijn moderne methodes voor zoals teams, FaceTime etc. Voor vragen kunt u bij uw contactpersoon terecht.

Als familiebedrijf is de betrokkenheid van onze medewerkers binnen onze organisatie én met onze opdrachtgevers uniek. We hebben er dan ook alle vertrouwen in dat we met elkaar de juiste oplossingen vinden voor alle uitdagingen die we in deze periode tegenkomen.

Nog niet uitgelezen? We hebben meer.

Trees for all

CO-compensatie met Trees for all

10 februari 2021

Lomans verlengt samenwerking met Rijkswaterstaat

20 april 2021

Lomans Academy online informatie avond

18 november 2021

2 december 2021

Blog: Lomans in houtbouw

27 januari 2022