Verlichtingsinstallaties

Op maat gemaakte verlichtingsinstallaties

De juiste toepassing van licht heeft veel invloed op de gebruiker van een ruimte. Daarom bieden wij verlichtingsinstallaties op maat. Verlichting bepaalt namelijk niet alleen de sfeer en uitstraling, maar is ook van grote invloed op de (mentale) gezondheid van de gebruiker. Onder alle omstandigheden moet de eindgebruiker geen hinder ondervinden van het gekozen licht.

Verlichtingsinstallatie volgens de expert

Bij Lomans hebben wij lichtexperts in dienst die gespecialiseerd zijn in de uitwerking van verlichting op bijvoorbeeld uw medewerkers of de bewoners van een pand. Zij zorgen ervoor dat er altijd een lichtplan op maat wordt gemaakt, waarmee een werk- of woonomgeving wordt gecreëerd waar men zich prettig en veilig voelt en waar men zonder ongemak kan werken.

LED en onze verlichtingsinstallaties

LED-verlichting is nu de norm bij het ontwerpen van een lichtplan en de keuze van een verlichtingsinstallatie. LED-verlichting geeft bijna geen warmte af, is duurzaam en gaat vele malen langer mee dan ‘traditionele’ verlichting. Kom een keer uw licht opsteken bij een van onze experts. Er zal een wereld voor u opengaan.

We komen graag langs voor een gesprek
Neem contact met ons op
Bekijk de Academy
Lomans