Technologie van ICT informatie en communicatie

Met de juiste ICT informatie- en communicatietechnologie krijgt u meer inzicht in uw bedrijfsproces. Door de integratie van verschillende databases binnen uw onderneming komt er een enorme hoeveelheid managementinformatie vrij, waarmee u uw bedrijfsproces efficiënt kunt sturen. Lomans ontwikkelt ook software-oplossingen die u kunt benutten voor Lean bouwen. Om bijvoorbeeld uw organisatie een kwaliteitsimpuls te geven en bedrijfsprocessen efficiënter, flexibeler en slagvaardiger te maken.

Integratie van ERP

Lomans biedt ook de mogelijkheid om Enterprise Resource Planning (ERP) software te integreren met uw bedrijfsprocessen. Of die te laten aansluiten op uw bestaande automatisering. Deze ICT informatie- en communicatietechnologie zorgt ondermeer voor een verkorting van doorloopprocessen, verhoging van klanttevredenheid, actuele financiële informatie en kostenverlaging van het bedrijfsproces. Ook ontwikkelen wij voor u software tools waarmee u uw inkoop en verkoop, productie, logistiek en tracking en tracing kunt stroomlijnen.

Kortom, Lomans is ook een totaalontzorger wat uw ICT informatie- en communicatietechnologie betreft.

Indoor- en outdoor wireless LAN-netwerken

Een stabiel en veilig LAN/WAN-datanetwerk zorgt ervoor dat uw bedrijfsprocessen vloeiend verlopen en dat al uw applicaties toegankelijk zijn voor alle medewerkers. Denk hierbij aan routers (ISR en WAN), switches (ethernet access en datacenters) en netwerkmanagementtools voor optimalisatie, analyse en implementatie.

Lomans biedt ook datanetwerken in de vorm van indoor- en outdoor wireless LAN-netwerken. Ook voor oplossingen van uw datanetwerk geldt: hoe eerder wij bij u aan tafel zitten, hoe beter. Met onze know how zijn wij in staat om voor u de beste oplossing te realiseren.

Telecommunicatie

Iedereen bereikbaar, bereikbaar voor iedereen, was eens de slogan van een telecomprovider. De telecommunicatie is alleen maar gegroeid. VOIP is nu standaard geworden in het bedrijfsleven. Ook dataverkeer wordt door breedband oplossingen steeds sneller.

Voor Lomans kent telecommunicatie geen geheimen. We kijken graag met u mee naar uw toekomst, naar uw gewenste mobiele telefonie en datatoepassingen. Naar telewerken en de integratie van Cloud, Social en Big Data.

Heeft u al een telecommunicatieplan in gedachten voor de nabije toekomst? Wij brengen u graag op nog meer ideeën.

 

We komen graag langs voor een gesprek
Neem contact met ons op
Bekijk de Academy
Lomans