Beveiliging

Lomans biedt beveiligingssystemen op basis van een uitgebreid en passend advies. Het gaat bij ons naast het leveren van het juiste product, vooral om het gevoel dat hierbij hoort: ‘veiligheid’.

Beveiligingssystemen signaleren ongewenste personen en/of calamiteiten. Om uw bedrijfsproces optimaal te waarborgen, is alleen het signaleren soms niet genoeg. Daarom bieden wij ook andere beveiligingsmogelijkheden, zoals het registreren van ongewenst bezoek door het inbraaksignaleringssysteem, camerasysteem of toegangscontrolesysteem. Wij bieden genoeg mogelijkheden om u tijdig, als gebruiker of surveillant, te waarschuwen.

Graag adviseren wij over de verschillende technische mogelijkheden van een beveiligingssysteem en de bijbehorende financiële kant. De systemen die Lomans levert, kunnen naargelang de wensen ook worden gekoppeld aan bestaande gebouwbeheerssystemen.

Lomans onderzoekt uw bedrijfsproces grondig. Door middel van deze informatie komt er een op maat gemaakte oplossing. Deze weg hebben wij al vaker bewandeld en heeft ons mooie referenties en voorbeelden van beveiligingssystemen opgeleverd. Deze laten wij uiteraard graag aan u zien! Vraag ons naar de mogelijkheden.

Inbraakbeveiliging

Verzekeraars stellen steeds hogere eisen aan inbraakbeveiliging. Naast bouwkundige voorzieningen en mechanische beveiliging is de integratie van elektronische beveiliging in uw gebouwbeheersysteem een must. Met een gebouwbeheersysteem bewaakt en bestuurt u alle functies die gebruik maken van de netwerkverbindingen binnen en buiten het gebouw.

Wij hebben adviseurs die zich focussen op inbraakbeveiliging aangaande uw veiligheid, dat van uw medewerkers en/of uw gebouw. Daarnaast houden zij zich bezig met de nieuwste ontwikkelingen qua technologie en weten zij met zeer innovatieve systemen te komen die uw inbraakbeveiliging naar een hoger niveau tillen.

IP en alarmdoormelding

Alarmmelding over IP (AIoP) is nu de norm. Het is efficiënt en kostenbesparend. Bovendien kan er gebruik worden gemaakt van de bestaande IP-structuur. Een alarmdoormelding naar de (PAC) meldkamer is snel en gemakkelijk gerealiseerd. Integratie met een gebouwbeheersysteem is vanzelfsprekend.

Lomans is een erkend beveiligingsinstallateur. Wij bespreken graag alle mogelijkheden met u op dit gebied. Voor een gerust gevoel vraag naar onze beveiligingsexperts.

Camerabewaking

Camerabewaking is niet alleen noodzakelijk buiten kantooruren. Tijdens kantooruren heeft camerabewaking, zeker in deze tijd, zijn nut bewezen. Door bijvoorbeeld gebruik te maken van IP-videocamera’s zijn de beelden te allen tijde – zelfs op uw smartphone – beschikbaar.

Camerabewaking is één manier om uw eigendommen te beschermen of een productieproces te bewaken. Integratie met bijvoorbeeld toegangscontrole en inbraakbeveiliging is een logische stap.

Toegangscontrole

Primair is toegangscontrole niets anders dan wie, waar en wanneer naar binnen mag. Met andere woorden: een toegangscontrolesysteem herkent een persoon die in het bezit is van een geldige informatiedrager en/of een biometrisch kenmerk. Vervolgens wordt bepaald of deze persoon is geautoriseerd voor de betreffende locatie op dat tijdstip en wordt er wel óf geen toegang verleend.

Hiervoor zijn intelligente producten nodig die als componenten in systemen en processen kunnen worden geïntegreerd. Lomans biedt u innovatieve oplossingen aan die geautoriseerde personen een ongehinderde toegang mogelijk maakt en tegelijkertijd onbevoegde personen de toegang weigert.

Samen met u stellen wij een beveiligingsconcept op dat aan al uw eisen voldoet en de gevoelige zones van uw bedrijf, winkel, school, industrieel terrein of woning beschermd.

We komen graag langs voor een gesprek
Neem contact met ons op
Bekijk de Academy
Lomans