Sociaal aan het werk

Montage Jongen plaatst PV-paneelWij zijn bijzonder trots op het initiatief Montage Jongens. De dochteronderneming van Lomans richt zich op social return binnen de installatietechniek.

Daarnaast wil Montage Jongens structurele arbeidsplaatsen creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op een innovatieve, vernieuwende en voor alle partijen winstgevende manier. De focus van hun projecten ligt op installatietechniek, te denken aan eenvoudige montagewerkzaamheden, voor opdrachtgevers uit verschillende branches.

Het is een jong bedrijf dat inspeelt op de veranderende maatschappij. Eén waarbij Social Return On Investment (SROI) een belangrijke rol inneemt. Social return is tegenwoordig een contractvoorwaarde als het gaat om inkopen en aanbestedingen door de centrale overheid. Met de blik op de toekomst, wordt social return niet alleen in aanbestedingen van de centrale overheid, maar ook op kleinere schaal steeds belangrijker.

Montage Jongens aan het werkHet is lastig om als opdrachtgever zelf de mensen te vinden die geschikt zijn voor projecten in de installatietechniek, maar door hun intensieve samenwerking met gemeenten en het UWV helpen zij gezamenlijk mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan een baan. Daarbij zorgt Montage Jongens voor de juiste combinatie met ervaren vakmensen.

Zo is Montage Jongens in staat om de kwaliteit van ons werk te waarborgen en is het bedrijf in staat om onze opdrachtgever aan de juiste mensen te helpen. Kijk voor meer informatie op hun website!

We komen graag langs voor een gesprek
Neem contact met ons op
Bekijk de Academy
Lomans