Sluiten
/Werken bij

Samen een omgeving creëren waar we het beste uit onszelf én uit de wereld om ons heen halen.

Werkstudent Duurzaamheid & Innovatie

Staf
HBO
16 uur
24 uur
Amersfoort

Modelleur werktuigbouwkunde

Werktuigbouwkunde
HBO
32 uur
40 uur
Capelle aan den IJssel

Projectleider elektrotechniek

Elektrotechniek
HBO
40 uur
Capelle aan den IJssel

Modelleur werktuigbouwkunde

Werktuigbouwkunde
HBO
40 uur
Amersfoort

Senior engineer werktuigbouwkunde

Werktuigbouwkunde
HBO
32-40 uur
Amersfoort
Capelle aan den IJssel

Modelleur elektrotechniek

Elektrotechniek
HBO
40 uur
Amersfoort

Werken en leren combineren

Welkom op de Lomans Academy

Ken jij dat gevoel? Dat je iets wilt bijdragen aan de wereld van vandaag en de leefomgevingen van morgen? Dat je de wereld een installatietechnisch handje wil helpen, door mensen zich comfortabel te laten voelen? Op hun plek? Dan ben jij een typisch Lomanmens! Kom jij uít de omgeving, geef je óm jouw omgeving, en wil jij al werkend leren ín een fijne omgeving? Dan ben jij op onze Academy op de juiste plek.

Lomans leeft mee

Meer over ons

Werken bij Lomans

Werken bij Lomans is werken in een professioneel en warm familiebedrijf dat meer dan 100 jaar bestaat. Wij zijn trots op onze deskundige vakmensen die met elkaar betrokken, betrouwbaar en bevlogen aan de mooiste projecten en vraagstukken werken. Wij adviseren, installeren en onderhouden door een persoonlijke aanpak en maatwerk. Duurzaamheid en toekomstbestendigheid vormen daarbij de rode draad. Samen bouwen we aan morgen en dat doen we met heel veel plezier. Het moet goed voelen om bij Lomans te werken, omdat wij met elkaar een omgeving maken waar we het beste uit onszelf én uit elkaar halen. Bij Lomans begrijpen wij dat dit veel werkplezier brengt en ook nog eens het beste resultaat voor de klant oplevert. Daar gaan wij voor!

Staat jouw uitdaging er niet tussen…?

Máár ben jij wel die enthousiaste persoon die op bevlogen en betrokken wijze een bijdrage wil leveren aan ons team van vakmensen? Ben jij ambitieus, gedreven en werk je graag samen om de klant in zijn/haar wensen te voorzien? Hou je van een no-nonsens bedrijfscultuur waarin men elkaar gevraagd en ongevraagd feedback geeft? Dan horen we graag van je!