Lomans houdt zich actief bezig met het ontwerpen, realiseren en onderhouden van energie-efficiënte en duurzame gebouwinstallaties. Duurzaamheid begint bij ons bij lange-termijnrelaties en algeheel vakmanschap, waardoor de installaties die wij opleveren en onderhouden optimaal en slim functioneren. Daarnaast zijn we constant op zoek naar nieuwe manieren om onze installaties efficiënter, zuiniger en duurzamer te maken. Dit doen we binnen onze klantenteams en in samenwerking met adviserende en uitvoerende partners. Het opdoen en delen van nieuwe kennis speelt hierbij een centrale rol.

Duurzaam vakmanschap

Lomans gelooft in een groene toekomst en dit begint bij de installaties die we vandaag installeren! Hierbij geldt dat hogere kwaliteit staat voor betere en duurzame prestaties van uw installatie. Een optimaal en uitgebalanceerd installatieontwerp dat vakkundig is geïnstalleerd en onderhouden gaat aantoonbaar langer mee, verbruikt minder energie en is goedkoper op de lange termijn. Een duurzaam gebouw begint bij het hoogwaardige vakmanschap van Lomans!

Duurzaamheid door samenwerking

Duurzaamheid bereik je niet alleen, maar gezamenlijk. Lomans is zich ervan bewust dat een duurzaam bouwproject niet door een enkele partij gerealiseerd kan worden. Daarom werken we met verschillende partijen samen om zo goed mogelijk invulling te geven aan de duurzaamheidsambities van opdrachtgevers. Wij hebben op het gebied van duurzaamheid een bijzondere samenwerking met onze dochteronderneming De Groene Jongens. Met het oog op toekomst en de kracht van start-ups is dit bedrijf in 2017 opgericht om verdere invulling te geven aan de verschillende uitdagingen die we in de bouw- en installatiesector tegenkomen.

De Groene Jongens is een bureau gespecialiseerd in het ontwerpen van duurzame oplossingen voor de gebouwde omgeving. Vanuit een integrale benadering van verschillende disciplines (van werktuigbouwkunde tot smart asset management) ontwerpen zij energie-effectieve, slimme, gezonde en circulaire gebouwen en berekenen zij de exploitatie, investeringskosten en terugverdientijden. Kijk voor meer informatie op de website van De Groene Jongens.

Verder maakt Lomans onderdeel uit van verschillende samenwerkingsverbanden, zoals De Ecolutie en The New Builders.

We komen graag langs voor een gesprek
Neem contact met ons op
Bekijk de Academy
Lomans