Lomans houdt zich actief bezig met duurzaam installatietechnisch advies. Samen met onze dochteronderneming De Groene Jongens, onze aansluiting bij het Kenniscentrum Duurzaam Bouwen en route richting een CO2-neutrale organisatie, timmeren wij hard aan onze duurzame weg.

Groen Solide Kennisbedrijf

Lomans is een Groen Solide Kennisbedrijf en levert allang niet meer alleen de authentieke installaties. Wij zijn in de loop der jaren steeds meer een kennisbedrijf geworden met eigen vakbekwaam installatiepersoneel. Wij zijn ons bewust van de wereld waarin wij leven en werken. Ons beleidsstuk ‘Lomans Milieu, Duurzaamheid & Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen’ beschrijft de weg naar 2025 waarin wij een CO2-neutrale organisatie willen zijn.

Kennis delen

Kennis wordt pas kunde als je bereid bent die te delen. Dat geldt ook voor onze aanpak ten aanzien van duurzaamheid. Ook al wordt er in de bouwwereld meer gekeken naar wat het kost, berekenen wij graag voor u wat ‘zuinig met energie’ kan opleveren.

Energieadvies van De Groene Jongens

Het begrip duurzaamheid zit in onze genen. Door onze focus op de lange termijn creëren wij betaalbare en toekomstbestendige gebouwen. Wij leveren energieadvies, waarbij wij met simpele maatregelen energie weten te besparen in uw gebouw. Die simpele maatregelen komen van ‘De Groene Jongens’, onze dochteronderneming.

De Groene Jongens is een bureau gespecialiseerd in het ontwerpen van duurzame installatieoplossingen in bestaande of nieuwe gebouwen. Vanuit een integrale benadering van alle disciplines berekenen zij de exploitatiekosten van de diverse keuzemogelijkheden in het ontwerpproces. Het zit nu eenmaal in onze aard om betrokken en verantwoordelijk te zijn voor wat wij bedenken, maken en leveren aan de maatschappij.

 

Naast advies levert De Groene Jongens natuurlijk ook duurzame producten zoals PV-panelen, elektrische laadpalen en energie-efficiënte verlichting. Kijkt u ook eens op de website van De Groene Jongens.

 

Kenniscentrum Duurzaam Bouwen

Logo Kenniscentrum Duurzaam Bouwen

Samen met bouwbedrijf Heilijgers, Bloemendal Bouw, Wolter & Dros, ag NOVA-architecten en Rabobank Amersfoort Eemland vormen wij Kenniscentrum Duurzaam Bouwen.

Adviseur Michel Kemper van De Groene Jongens adviseert ondernemers over energiezuinige en duurzame installatietechniek over bestaande en nog te realiseren huisvesting namens het Kenniscentrum. Neem eens een kijkje op de website van de stichting!

 

We komen graag langs voor een gesprek
Neem contact met ons op
Lomans