Al een eeuw uw vertrouwde partner in alle onderdelen van de installatietechniek

Wij hebben alle specialismen onder één dak; elektrotechniek, werktuigbouw en intelligente technieken en onze markt reikt zich tot alle soorten gebouwen. Onze focus ligt op de lange en dus duurzame termijn.

Wij zijn thuis in alle fases van het bouwproces; van de ontwerptafel tot en met het beheer & onderhoud. We denken graag mee vanaf het begin van het bouwproces, over het ontwikkelen en uitvoeren van duurzame, energiezuinige, innovatieve en creatieve oplossingen. Dit doen wij in de verschillende segmenten zoals bijvoorbeeld in de utiliteitsbouw, woningbouw en retail.

Missie

Prettig & Professioneel; dat is waar we voor staan! Van installatieadvies tot en met het beheer & onderhoud. We onderscheiden ons door een persoonlijke aanpak, wat resulteert in maatwerk bij ieder project. Geen vraagstuk is immers hetzelfde. Duurzaamheid en toekomstbestendigheid vormen daarbij de rode draad. Zo bouwen we aan morgen, voor u en de wereld om ons heen.

Waarden en normen van een familiebedrijf

Lomans is een familiebedrijf en koestert waarden en normen. Belangrijk is dat wij elkaar aanspreken op positief gedrag en elkaar feedback geven. Het moet goed voelen om bij Lomans te werken, omdat wij met elkaar een omgeving maken waar we het beste uit onszelf én uit elkaar halen. Daarbij houden wij in ons achterhoofd dat dit ook het beste resultaat voor de klant oplevert! Daar gaan wij voor!

 

Geschiedenis

Frans Lomans begon in 1918 een winkel en installatiebedrijf in Amersfoort

Sociaal aan het werk

Montage Jongens is een dochteronderneming van Lomans en richt zich op social return binnen de installatietechniek

Duurzaamheid

Lomans is een 'Groen Solide Kennisbedrijf'

MVO

Om ons maatschappelijk verantwoord ondernemerschap kracht bij te zetten, hebben wij onszelf de ambitieuze doelstelling opgelegd in 2025 een CO2-neutrale organisatie te zijn

Certificaten

Onze certificeringen verzekeren u van hoge kwaliteit van onze dienstverlening

Werken bij Lomans

Ben jij ambitieus, gedreven en werk je graag samen om de klant in zijn/haar wensen te voorzien?

We komen graag langs voor een gesprek
Neem contact met ons op
Bekijk de Academy
Lomans