Al bijna een eeuw uw vertrouwde partner in alle onderdelen van de installatietechniek

Wij hebben alle specialismen onder één dak; elektrotechniek, werktuigbouw en intelligente technieken en onze markt reikt zich tot alle soorten gebouwen. Onze focus ligt op de lange en dus duurzame termijn.

Wij zijn thuis in alle fases van het bouwproces; van de ontwerptafel tot en met het beheer & onderhoud. We denken graag mee vanaf het begin van het bouwproces, over het ontwikkelen en uitvoeren van duurzame, energiezuinige, innovatieve en creatieve oplossingen. Dit doen wij in de verschillende segmenten zoals bijvoorbeeld in de utiliteitsbouw, woningbouw en retail.

Missie

Met het primaire proces van de eindgebruiker als uitgangspunt, creëren wij als betrouwbaar, betrokken en bevlogen familiebedrijf toegevoegde waarde in het gehele installatietraject; van het ontwerp en de uitvoering tot het beheer en onderhoud. Wij bieden onze opdrachtgevers een prestatiegericht, daadkrachtig en talentvol team dat continue nieuwe inzichten biedt op het gebied van duurzaamheid en efficiëntie. Wij kennen en begrijpen onze opdrachtgevers en bieden hen een transparante manier van samenwerken. Door te investeren in ketenintegratie bewegen wij ons flexibel en actief binnen het bouwteam.

Visie

De maatschappelijke en technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Er worden steeds hogere eisen gesteld aan comfort en snelheid. Het actief adviseren over en uitvoeren van slimme en energieneutrale oplossingen is cruciaal om meerwaarde te kunnen bieden; ontzorging in de breedste zin van het woord.

Flexibel, integraal en 24/7 samenwerken is niet meer weg te denken wanneer het gaat om het werken in bouwteams en het delen van kennis. Transparantie en persoonlijk contact zijn van steeds grotere toegevoegde waarde in de relatie met opdrachtgevers, leveranciers en partners.

Wij hechten grote waarde aan het welzijn van de toekomstige generatie. Het leveren van een actieve bijdrage op het gebied van sociale en duurzame initiatieven vinden wij dan ook vanzelfsprekend.

Waarden en normen van een familiebedrijf

Lomans is een familiebedrijf en koestert waarden en normen. Belangrijk is dat wij elkaar aanspreken op positief gedrag en elkaar feedback geven. Het moet goed voelen om bij Lomans te werken, omdat wij met elkaar een omgeving maken waar we het beste uit onszelf én uit elkaar halen. Daarbij houden wij in ons achterhoofd dat dit ook het beste resultaat voor de klant oplevert! Daar gaan wij voor!

 

Geschiedenis

Frans Lomans begon in 1918 een winkel en installatiebedrijf in Amersfoort

Sociaal aan het werk

Montage Jongens is een dochteronderneming van Lomans en richt zich op social return binnen de installatietechniek

Ontmoet onze mensen

Gedreven medewerkers vormen het hart van Lomans. Neem een kijkje achter de schermen en lees hier over hun werkzaamheden.

Groen gewoon doen

Lomans is een 'Groen Solide Kennisbedrijf'

MVO

Om ons maatschappelijk verantwoord ondernemerschap kracht bij te zetten, hebben wij onszelf de ambitieuze doelstelling opgelegd in 2025 een CO2-neutrale organisatie te zijn

Certificaten

Onze certificeringen verzekeren u van hoge kwaliteit van onze dienstverlening

Werken bij Lomans

Ben jij ambitieus, gedreven en werk je graag samen om de klant in zijn/haar wensen te voorzien?

We komen graag langs voor een gesprek
Neem contact met ons op
Lomans