LomansIn de ontwikkelingsfase gebeurt er veel, zonder dat er maar een schroefje wordt aangebracht of installatie wordt besteld. Een goede ontwikkeling begint met een gedegen advies, het duidelijk op papier zetten van uw wensen en eisen, die gebruiken voor een doordacht ontwerp, en uiteindelijk tot op de laatste cent doorberekenen. In de ontwikkelingsfase komt u tot nieuwe inzichten, een betere aanpak en kunt u op de kosten besparen. Daarom is een goede technische ontwikkeling onbetaalbaar.

BIM, Lean bouwen en ketenintegratie

Dat deze ontwikkelingsfase belangrijk is, beseffen ook wij van Lomans. Wij blijven onszelf ontwikkelen en lopen voorop als het gaat om nieuwe ontwikkelingen in onze sector. BIM-ontwerpen, Lean bouwen en ketenintegratie zijn voor ons dan ook nieuwe pijlers waar wij ons op richten. Met onze eigen experts in huis slaan wij een vooruitstrevende weg in, in de ietwat traditionele bouwwereld.

Lomans zoekt dan ook continu partners waarbij professioneel samenwerken in de vorm van ketenintegratie voorop staat. Ketenintegratie betekent dat wij als realisatoren van projecten gezamenlijk op zoek gaan naar de beste manier om de eindgebruiker van een mooi resultaat te voorzien. Dit proces doorlopen wij met alle partijen die invloed hebben op het eindresultaat. Het professioneel samenwerken levert ons veel voordelen op: miscommunicaties worden gefilterd, samen moeten wij tot een goed eindresultaat komen en met een gezamenlijk perspectief staan alle neuzen dezelfde kant op.

Wij zijn trots op onze ondernemende geest en werken graag met partijen die onze gedachte over ketenintegratie delen. Ook zonder de innoverende gedachtegang op gebied van BIM of Lean bouwen kunnen wij functioneren, dat maakt ons zeer flexibel in onze werkwijze. Bij beide werkstijlen voelen wij ons vertrouwd en dát maakt ons nu juist onderscheidend.

We komen graag langs voor een gesprek
Neem contact met ons op
Bekijk de Academy
Lomans