Projectcoördinator Werktuigbouwkunde B&O

Voor onze vestiging in Capelle a/d IJssel zijn wij wegens groei van onze vestiging op zoek naar een ervaren projectcoördinator, die samen met de collega’s van ons beheer & onderhoud team de werktuigbouwkundige specialisatie in dit team verder wenst uit te bouwen. Bouw jij mee met de groei van Lomans Capelle?

Standplaats: Capelle aan den IJssel MBO Technische kantoorfuncties Werken bij Uren per week: 32-40 uur Niveau: MBO

Je werkzaamheden

In dit nieuwe team draait het voornamelijk om de combinatie van beheer & onderhoud werk en diverse (kleinere) klussen, grotendeels voortvloeiend uit het meerjarige contract dat wij voor de waterzijdige installaties hebben met Defensie. Aanvullende klussen en projecten zullen plaatsvinden binnen de utiliteit met een grote diversiteit aan Werktuigkundige installaties.

Samen met jouw collega’s zal je als Projectcoördinator Werktuigbouwkunde B&O zorgdragen voor het beste eindresultaat voor de klant. Hiervoor stel je samen met je projectleiders en contractbeheerder van het team doelen op. Deze pak jij op als spin in het web van begin tot eind. Bij de diversiteit in werkzaamheden kan je denken aan:

 • Het opnemen van werkzaamheden op locatie, waaronder diverse locaties van de Defensie. Dit vraagt flexibiliteit m.b.t. reizen, een goede planning als het gaat om aanmeldingen op locatie en de mogelijkheid tot het aanvragen van een VOG-verklaring;
 • Het zelfstandig opstellen van calculaties;
 • De volledige werkvoorbereiding voor de diverse klussen en projecten, denk daarbij aan de diverse bestellingen bij leveranciers, het inplannen van de werkzaamheden en verzorgen van het juiste materiaal en materieel op locatie. Je zorgt ervoor dat de monteurs alle middelen en instructies hebben om hun werk efficiënt en kwalitatief goed te kunnen uitvoeren;
 • Het onderhouden van contact met zowel de klanten, leveranciers en monteurs. Jij bent als projectcoördinator de spil tussen de binnen-en buitendienst die zorgt voor een efficiënte planning en ontzorging voor het team;
 • Je bent back-up voor de contractbeheerder in het team. Met het team zorg je voor het juiste resultaat en het bedienen van alle klanten, voor zowel de projecten als de onderhoudscontracten.

Een gevarieerde job met veel uitdaging en verantwoordelijkheden, waar ruimte is om mee te groeien met de ontwikkelingen van de afdeling. Hierdoor kunnen wij ook ruimte bieden aan jouw wensen & ambities!

Onze verwachtingen

Wij werken met de Lomans kampioensmentaliteit en verwachten die ook van jou! Hieronder vallen een aantal afspraken zoals: de klant voorop, afspraak is afspraak, conflicten oplossen en niet uit de weg gaan, elkaar stimuleren en helpen en niet afwachten maar over tot actie! Hiermee bouwen we samen aan een professioneel lerende organisatie.

Daarnaast voldoe je aan het volgende als Projectcoördinator Werktuigbouwkunde B&O:

 • Je hebt bij voorkeur MTS/ MBO-4 werk- en denkniveau met een relevante opleiding richting de installatietechniek;
 • Je hebt meerdere jaren werkervaring in de werkvoorbereiding binnen de utiliteit op een beheer & onderhoud afdeling en/of kleine klussen afdeling, zodat je op korte termijn zelfstandig aan de slag kan in deze rol;
 • Je vindt deadlines en ad-hoc werkzaamheden een uitdaging en weet hierin duidelijke prioriteiten te stellen. Door jouw sterke communicatieve vaardigheden ben je in staat snel te schakelen tussen de verschillende gesprekspartners;
 • Je bent altijd op zoek naar de beste kwalitatieve oplossing voor de klant. Je bent een echte ondernemer die gaat voor een langdurige samenwerking tussen Lomans en haar opdrachtgevers;
 • Tot slot beschik je over een flexibele instelling. Je vindt het dan ook geen probleem om te reizen voor de diverse opnames of bijvoorbeeld bij opstart van projecten.

In ons team staat collegialiteit en samenwerken centraal. Er is tijd om te lachen, goed te overleggen en elkaar te helpen. De juiste man (of vrouw) op de juiste plaats; wij zijn altijd op zoek naar de beste match tussen organisatie en persoon. Onze focus ligt op een samenwerking voor de lange termijn. Ben jij geschikt voor deze functie, maar voldoe je toch niet helemaal aan het profiel? Voel je altijd vrij om contact met ons op te nemen om jouw mogelijkheden binnen Lomans te bespreken. Stuur een bericht naar hr-capelle@lomans.nl voor een eerste kennismaking.

Wat mag je van ons verwachten

Naast een goed passend salaris en goed werkgeverschap geven wij meer, veel meer. Samen zijn wij Lomans en daarom vinden we het belangrijk dat we nu en in de toekomst met plezier naar ons werk gaan. Denk hierbij naast gezellige collega’s ook aan:

 • Een breed opleidingsaanbod waardoor jij de kans krijgt je te ontwikkelen;
 • Het Lomans Fit & Vitaal plan om nu en in de toekomst prettig en gezond je werk te doen;
 • Een goede pensioenopbouw, 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen;
 • Wekelijks een vrijdagmiddagborrel om met jouw collega’s de werkweek af te sluiten,

En dát maakt Lomans als werkgever uniek!

Het sollicitatieproces
 • Solliciteren

 • Telefonische kennismaking

 • Koffiegesprek

 • Voorwaarden-gesprek

 • Contractvoorstel

 • Eerste werkdag

Vragen over deze vacature?

Wij beantwoorden ze graag!
Neem contact met ons op via telefoon of e-mail:

Solliciteer nu op deze functie

Past werken én leren binnen Lomans bij jou?

Wij nodigen jou en je ouders / verzorgers graag uit voor een persoonlijke kennismaking!

Bekijk de Academy
Lomans