Sluiten

Gerlinde van den Berg

Coördinator Onderhoud BMI

"Eigenlijk is geen werkdag hetzelfde en die afwisseling maakt het enorm leuk."

Gerlinde van den Berg werkt nu 2,5 jaar bij Lomans. “Ik ben in 2018 bij Lomans terecht gekomen via een uitzendbureau voor een tijdelijke functie als administratief medewerker. Dat is van beide kanten zeer goed bevallen en sinds januari 2020 ben ik coördinator onderhoud BMI.

Bij Lomans “ben ik coördinator onderhoud BMI. Ik doe eigenlijk alles wat betreft onderhoud. Dat houdt bijvoorbeeld in: het maken van afspraken, inplannen van onderhoud, contracten opstellen en up to date houden, facturatie van de afspraken in de contracten en het aannemen van de telefoontjes. Eigenlijk is geen werkdag hetzelfde en die afwisseling maakt het enorm leuk.”

Het leukste aan mijn werk “dat zijn écht de contactmomenten met de klant. Het contact zorgt voor verbetering van het proces en communicatie en daarnaast weet je gewoon wat er speelt bij de klant. Ook de diversiteit in mijn baan is erg leuk. Ik doe veel verschillende werkzaamheden op een dag en dat vind ik fijn.”

Ik ben trots op “het moment dat de jaarplanning staat, waar ik weken mee bezig ben, en je toch de planning moet omgooien door omstandigheden om vervolgens een nieuwe planning ‘gewoon’ te halen. Daar kan ik best wel trots op zijn. Uiteraard verloopt het meeste van de planning volgens afspraak. Hier kan ben ik ook trots op, vooral omdat bij een goed lopende planning er veel regel- en communicatie werk aan vooraf gaat waar de klant niet alles van mee krijgt.”

Ik wil nog bereiken “dat ik nog meer klantencontact heb door naar klanten toe te gaan om een contract zo goed mogelijk af te sluiten. Dat is wat ik het leukste vind aan mijn werk. Ik wil graag meer mijn gezicht aan de klant laten zien.’’

De sfeer in het team “zou ik omschrijven als erg goed en gezellig. Wij zijn als team direct naar elkaar in de communicatie zodat je ook weet wat je aan elkaar hebt. Als er iets is kunnen we allemaal bij elkaar terecht om het op te lossen.”

Waarin vind jij ontspanning? “Ik vind mijn ontspanning in hardlopen en hockey. Daarnaast regel ik ook wat dingen voor de hockeyclub zoals scheidsrechters, wedstrijden en bardiensten. Ik zit ook bij de personeelsvereniging van Lomans en daar organiseer ik ook af en toe een uitje voor de leden. Ik ben het liefst lekker druk zodat ik gewoon altijd wat aan het doen ben.”

De kampioensmentaliteit betekent voor mij….. “altijd voor goud gaan. Hiermee bedoel ik dat ik altijd het beste eis van mijzelf. Ik wil alles tot in de puntjes perfect hebben. Dit is ook altijd wat ik graag zie bij de monteurs en de mensen die ik inplan. Zo zorg ik ervoor dat ik, maar ook anderen het werk leveren die ze zouden moeten leveren. Als er iets is wil ik het altijd horen, dan kan ik eventueel de situatie verbeteren. Ik pak het probleem gelijk aan en doe mijn uiterste best.”

Collega worden van Gerlinde? Bekijk meer over de Lomans Academy. Of klik hier voor de actuele vacatures.