Sluiten

Samenwerking met MBO Amersfoort

Vind je de toekomst ook belangrijk? Met techniek ben je maatschappelijk betrokken.

Voor de realisatie en ontwikkeling van de Lomans Academy werken we nauw samen met School voor Techniek van MBO Amersfoort: dé technische opleider in de regio. Van timmerman, loodgieter, installatie- of elektromonteur tot aan logistiek medewerker of automonteur. Het komt allemaal samen bij de School voor Techniek.

Vind je de toekomst ook belangrijk? Met techniek ben je maatschappelijk betrokken. Onze studenten krijgen onderwijs van docenten en vakmensen in een situatie die zo dicht mogelijk bij de beroepspraktijk ligt. Hierin staan verbinden, ondernemen en kundigheid centraal. Want samen met MBO Amersfoort maak je werk van je waarde! Op eigen initiatief, maar met onze hulp, aandacht en uitstekende begeleiding. Daar kom je verder mee in de toekomst en werk je aan morgen.

Vier docenten van School voor Techniek van MBO Amersfoort verzorgen de theorie en de algemeen vormende lessen voor de Lomans Academy. Zoals de theorievakken (op de Lomans locatie), het lesprogramma, de toetsen, examineringen en het officiële mbo-diploma. Door deze samenwerking kan je de Lomans Academy met een volwaardig mbo-diploma afsluiten. “Deze duurzame samenwerking is daarmee een win-winsituatie voor de studenten, de docenten en de praktijkinstructeurs. We kijken met veel plezier en vertrouwen uit naar de eerste diploma-uitreiking”, aldus Ronald den Butter, Directeur School voor Techniek.