Loods 5 Amersfoort

Looptijd: december 2014 – eind april 2015
Opdrachtgever: Aan de Stegge
Locatie: Amersfoort

Loods 5 Amersfoort is het walhalla voor elke vrouw die op zoek is naar trendy woon- en lifestyle gerelateerde artikelen.  Loods 5 biedt een ruim assortiment van producten van verschillende importeurs, groothandelaren en fabrikanten aan onder een dak. Het is een shop in shop idee, waarbij zij verkoopruimte en afhandeling mogelijk maakt.

Lomans is ingeschakeld om de werktuigbouwkundige installaties te plaatsen.

Typisch Lomans

Alles in het zicht

Alle geplaatste installatie onderdelen zijn in het zicht geplaatst, om het rustieke imago van Loods 5 goed tot zijn recht te laten komen. Aangezien de techniek een onderdeel is van het interieur is er extra veel aandacht besteed aan de afwerking.

Korte looptijd

Binnen een periode van vijf maanden is de gehele werktuigbouwkundige installatie afgerond. Hierdoor was de bezetting van montagepersoneel hoger dan bij een ander project. Ondanks deze korte looptijd, de grote oppervlaktes en vele montagemeters hebben onze monteurs een geweldige prestatie geleverd en een mooi stuk techniek geïnstalleerd.

Samenwerkingsverband

Wij werken bij Lomans graag samen met vaste partners. Loods 5 mochten wij realiseren samen met Aan de Stegge, waar wij vaker mee hebben samengewerkt. Daarnaast was ook een groot deel van de onderaannemers bij ons bekend. Dit maakt de werkzaamheden prettig voor elke partij.

Overleg hoofdmonteur, projectleider en directeur Kale indeling - Loods 5 Werktuigbouwkundige Installatie - Loods 5 Luchtinstallatie - Loods 5 Vooraanzicht - Loods 5 Groepsfoto monteurs - Loods 5
Bekijk de Academy
Benieuwd hoe wij u kunnen helpen met uw project?
Neem contact met ons op
Lomans