Kom kennis maken met Lomans!

27 maart 2019

Krijg jij energie van het werken met de nieuwste technieken? Kruip jij graag in de huid van de klant en los jij zijn installatieproblemen op? Kom dan op donderdag 23 mei aanstaande naar het kennismakingsevent bij Lomans. Dit is een exclusief en interactief evenement voor een select aantal technici, zowel voor montage- als kantoorfuncties. Neem een kijkje in de keuken en maak op een informele en vrijblijvende manier kennis met onze activiteiten, medewerkers en cultuur. Daarnaast is het een mooie gelegenheid om je netwerk verder uit te breiden.

Datum:                              23 mei 2019
Voor wie:                          Technici, zowel montage- als kantoorfuncties
Waar:                                 Ons kantoor in Amersfoort, Astronaut 32 Amersfoort


Het programma

16.00 – 16.15 uur                              Ontvangst
16.15 – 16.45 uur                              Welkomstwoord en presentatie van onze algemeen directeur Joost den Otter
17.00 – 18.00 uur                              Escape room
18.00 – 18.30 uur                              Hapje eten
18.30 – 19.15 uur                              Kennisdeling over innovatie, techniek en klant & markt
19.15 – 20.00 uur                              Borrel in onze eigen kroeg

Aanmelden

Heb je interesse? Meld je dan via onderstaand formulier aan.

Wie is Lomans?

Wij hebben alle specialismen onder één dak; elektrotechniek, werktuigbouw en brandmeld & beveiliging en onze markt reikt zich tot alle soorten gebouwen. Onze focus ligt op de lange en dus duurzame termijn.

Wij zijn thuis in alle fases van het bouwproces; van de ontwerptafel tot en met het beheer & onderhoud. We denken graag mee vanaf het begin van het bouwproces, over het ontwikkelen en uitvoeren van duurzame, energiezuinige, innovatieve en creatieve oplossingen. Dit doen wij in de verschillende segmenten zoals bijvoorbeeld in de utiliteitsbouw, woningbouw en retail. Bekijk hier onze projecten.

Lomans is een familiebedrijf en koestert waarden en normen. Belangrijk is dat wij elkaar aanspreken op positief gedrag en elkaar feedback geven. Het moet goed voelen om bij Lomans te werken, omdat wij met elkaar een omgeving maken waar we het beste uit onszelf én uit elkaar halen. Daarbij houden wij in ons achterhoofd dat dit ook het beste resultaat voor de klant oplevert! Daar gaan wij voor!

Lomans

Ben jij benieuwd naar Lomans als werkgever?

Kom op 23 mei naar ons kennismakingsevenement!

Lees meer