Student (Technische) Bedrijfskundige

Voor onze vestiging in Capelle aan den IJssel, zijn wij op zoek naar een enthousiaste student (technische) bedrijfskundige student. Ben jij op zoek naar een meewerk- of afstudeerstage? Lees snel verder voor meer informatie over deze uitdagende stage.

Standplaats: Capelle aan den IJssel HBO Technische kantoorfuncties Uren per week: Stage Niveau: HBO

Je werkzaamheden

Het optimaliseren van werkprocessen en communicatiekanalen behoren tot een van jouw hoofdwerkzaamheden. De vestiging in Capelle aan den IJssel kent momenteel een enorme groei. Het aantal medewerkers is afgelopen twee jaar verdubbeld en telt nu meer dan 85 medewerkers. De groei waar we ons momenteel in bevinden kan zorgen voor effectiviteit- en efficiëntieproblemen binnen de teams. Jouw rol als Bedrijfskundige is om hier een heldere vorm en structuur in te verkrijgen.  Met jouw frisse blik ga je ideeën, veranderingen en oplossingen voordragen aan de Adviesraad.

Bovenstaande werkzaamheden zijn slechts een deel van de mogelijke activiteiten. In goed overleg kunnen de werkzaamheden zodanig worden aangepast dat deze voldoen aan je persoonlijke wensen, opleidingseisen en daarnaast ook voor de organisatie van toegevoegde waarde zijn.

Onze verwachtingen

Wij verwachten van al onze medewerkers een kampioensmentaliteit. Dit houdt onder andere in dat de klant voorop wordt gesteld en we ons houden aan onze beloftes. Afspraak is afspraak. We gaan conflicten niet uit de weg, maar lossen deze op. We helpen en stimuleren elkaar en wachten niet af, maar gaan over tot actie! Hiermee bouwen we samen aan een professioneel lerende organisatie. Daarnaast voldoe je aan het volgende:

  • Je bent een enthousiaste HBO student in de richting van Bedrijfskunde of Technische Bedrijfskunde;
  • Je bent op zoek naar een meewerk- of afstudeerstage;
  • Je voelt je thuis in een professionele technische omgeving en je bent in staat om zowel zelfstandig als in een team aan het werk te gaan;
  • Je hebt een persoonlijkheid die zich kenmerkt als proactief, leergierig en meedenkend.

Wat mag je van ons verwachten

Lomans is totaalinstallateur en een familiebedrijf dat al meer dan 100 jaar bestaat. We werken met meer dan 300 medewerkers vanuit onze vestigingen in Amersfoort en Capelle aan den IJssel. Daarnaast bieden wij een plezierige, informele stageplek binnen ons familiebedrijf waar wij veel aandacht schenken aan leerlingen en studenten. Persoonlijk aandacht staat bij ons voorop en opereren altijd als een hecht team. Uiteraard ontvang je als stagiaire een goede vergoeding.

Ben jij geïnteresseerd en wil jij meebouwen aan de groei van onze vestiging? Stuur dan je motivatie en CV naar: HR-Capelle@lomans.nl en we nemen snel contact met je op!

Het sollicitatieproces
  • Solliciteren

  • Telefonische kennismaking

  • Koffiegesprek

  • Voorwaarden-gesprek

  • Contractvoorstel

  • Eerste werkdag

Vragen over deze vacature?

Wij beantwoorden ze graag!
Neem contact met ons op via telefoon of e-mail:

Solliciteer nu op deze functie

Past werken én leren binnen Lomans bij jou?

Wij nodigen jou en je ouders / verzorgers graag uit voor een persoonlijke kennismaking!

Bekijk de Academy
Lomans