Student HRM

Voor onze vestiging in Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een enthousiaste Human Resource Management student. Ben jij diegene die ons team wilt ondersteunen en de wereld van HRM wilt ontdekken? Lees snel verder voor meer informatie over deze uitdagende stage.

Standplaats: Capelle aan den IJssel HBO MBO Overige kantoorfuncties Uren per week: 24-40 uur Niveau: MBO/HBO

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

De vestiging in Capelle aan den IJssel is enorm in ontwikkeling, dit komt mede door de uitbreiding van diverse disciplines en teams als totaalinstallateur. Het aantal medewerkers is afgelopen twee jaar verdubbeld en telt nu ruim 85 medewerkers. Deze groei creëert kansen voor onze collega’s als het gaat om ontwikkeling, ambities en toekomst en zorgt tevens voor een verandering in onze organisatiestructuur. Als P&O’er speel je hierin een belangrijke rol om alle wensen te behartigen en deze te stroomlijnen met individuele-, team- en organisatiedoelen. Hierbij staat aandacht en waardering voor onze collega’s voorop. Samen met je collega’s van P&O ben jij hier medeverantwoordelijk voor.  Wat betekent dit in de praktijk voor jouw werkzaamheden?

Je werkzaamheden

 • Zorg dragen voor de juiste werving & selectie van nieuwe collega’s die passen bij de lange termijn visie van Lomans Capelle. Je draagt nieuwe collega’s aan en zorgt voor een juiste afstemming als het gaat om arbeidsvoorwaarden;
 • Je bewaakt het on-boardingsproces, waardoor je zorgt dat de nieuwe collega zijn of haar weg snel weet te vinden en kan werken aan zijn of haar persoonlijke ontwikkeling van een nieuwe functie bij een nieuwe werkgever;
 • Je bent de vraagbaak voor al je collega’s als het gaat om inhoudelijke vragen gericht op contracten, bedrijfsreglement en bijv. opleidingswensen en zorgt de volledige organisatie hieromheen;
 • Je bewaakt de personeelsdossiers en zorgt dat deze digitaal op orde zijn conform onze ISO procedures.

Bovenstaande werkzaamheden zijn slechts een deel van de mogelijke activiteiten. In goed overleg kunnen de werkzaamheden zodanig worden aangepast dat deze voldoen aan je persoonlijke wensen, opleidingseisen en daarnaast ook voor de organisatie van toegevoegde waarde zijn.

Onze verwachtingen

Wij verwachten van al onze medewerkers een kampioensmentaliteit. Dit houdt onder andere in dat de klant voorop wordt gesteld en we ons houden aan onze beloftes. Afspraak is afspraak. We gaan conflicten niet uit de weg, maar lossen deze op. We helpen en stimuleren elkaar en wachten niet af, maar gaan over tot actie! Hiermee bouwen we samen aan een professioneel lerende organisatie. Daarnaast voldoe je aan het volgende:

 • Je bent een enthousiaste MBO niveau 4 of HBO student in de richting van Human Resource Management of juridisch-administratief dienstverlening.
 • Je hebt een persoonlijkheid die zich kenmerkt als proactief, leergierig en meedenkend
 • Je hebt gevoel voor empathie, beschikt over organisatiesensitiviteit en bent dienstverlenend ingesteld.

Wat mag je van ons verwachten

Lomans is totaalinstallateur en een familiebedrijf dat al meer dan 100 jaar bestaat. We werken met meer dan 300 medewerkers vanuit onze vestigingen in Amersfoort en Capelle aan den IJssel. Daarnaast bieden wij een plezierige, informele stageplek binnen ons familiebedrijf, waar jij de ruimte krijgt om alle facetten van HRM te ontdekken.

 • Een allround HRM stage met een hoge diversiteit als het gaat om verschillende HR instrumenten;
 • Een mooie stagevergoeding;
 • Ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkelingsdoelen door goede begeleiding waar jij als persoon voorop staat;
 • Een wekelijkse vrijdagmiddagborrel aan onze bar.

Ben jij geïnteresseerd en wil jij meebouwen aan de groei van onze vestiging? Stuur dan je motivatie en CV naar: HR-Capelle@lomans.nl en we nemen snel contact met je op!

Het sollicitatieproces
 • Solliciteren

 • Telefonische kennismaking

 • Koffiegesprek

 • Voorwaarden-gesprek

 • Contractvoorstel

 • Eerste werkdag

Vragen over deze vacature?

Wij beantwoorden ze graag!
Neem contact met ons op via telefoon of e-mail:

Solliciteer nu op deze functie

Past werken én leren binnen Lomans bij jou?

Wij nodigen jou en je ouders / verzorgers graag uit voor een persoonlijke kennismaking!

Bekijk de Academy
Lomans